Abboe

zaterdag, november 18, 2006

Wat een herrie

Vrijdagavond waren we met zijn drietjes naar een concert van de Ronduit Praise Band geweest in Hoorn. Toen ze begonnen stond het geluid dermate hard dat we dachten: wat vind ons kindje er van? Maar wonder boven wonder gaf hij geen kik. Hoe hard het geluid ook was, hoe zwaar de bassen ook waren of hoe fel de lichten ook waren. Meneertje sliep rustig door, zelfs borstvoeding krijgen tijdens de preek vond hij geen bezwaar.

Vanmiddag gaan we sinterklaas ophalen, kijken of we een beetje veel pepernoten voor papa kunnen scoren. En of Lucas bang is voor zwarte piet!

1 Comments:

  • Hoi Albert en Martine,

    Tja ik was weer effe op jullie site aan het neuzen. Misschien doe ik nog wat leuke ideetjes op?
    Wij hebben namelijk ook een site van Matthias, maar die ligt momenteel een beetje stil. Maarre.. wij hadden Noah vroeger toen hij 9 weken was meegenomen naar een avond van Soul Survivor en daar stonden de boxen ook voluit open. We voelde ons bijna schuldig maar ook Noah sliep overal doorheen. Toch heb ik het idee dat het hem wel wat heeft gedaan die herrie. Hij houdt namelijk niet van harde muziek of eigenlijk meer dat de knop van onze versterker dus niet hard aanmag. Hij vindt het vreselijk....
    Maargoed het ene kind is het andere niet, maar ikzelf ben er (nu met mijn 3e kindje) wel voorzichtiger mee geworden.
    Maargoed... je hebt een goeie avond gehad en jullie waren effe lekker aan het praisen!

    Groetjes Marijke

    By Anonymous Anoniem, at zo nov 26, 08:54:00 p.m. 2006  

Een reactie posten

<< Home