Abboe

zaterdag, november 11, 2006

Een nieuw bericht

Hallo lezer(es)s(en),

Het heeft een tijdje geduurt maar hier is weer een bericht. Jullie vragen je natuurlijk allemaal af, wat is er gebeurd dat er zo een tijd niets op de weblog is verschenen? Nou, eigenlijk helemaal niks, het was zo rustig aan het front dat er niets te melden viel. Met martine gaat het gelukkig steeds beter. De voormailge verblijfplaats van de baby geneest goed en ze merkt dat ze steeds makkelijker kan lopen en steeds minder pijn heeft. We zijn vanmiddag met de auto naar het streekhof geweest om een kalender te kopen voor 2007. Voor zowel mama als Lucas een leuke ervaring want sinds de bevaling zijn ze er nog niet op uit geweest. Het ging allemaal goed, en Lucas vondt het autorijden erg leuk alleen stil staan voor een rood stoplicht vind hij niet leuk, net zoals papa.

Het is ook goed te merken dat Lucas veel babyvetjes krijgt. hij wordt dikker en molliger en bij zijn polsjes en kneitejs enz. is het goed te merken. Allemaal van die heerlijk rolmopsjes.

Ook is hij met papa vnadaag onder de douche geweest. Hij vondt het maar wat heerlijk. helemaal relaxed was hij. Voor papa was het een stuk moeilijker, martine had hem ingezeept dus voor papa was het net een gladde paling. Papa moest goed opaasen dat hij niet als een stuk zeep wegschoot. Gelukkig is alles goed gegaan.

Maandag komt de wijkverpleegkundig om 16:15 dus is papa er ook bij en wordt luukje weer gewogen. Dan weer meer nieuws!