Abboe

woensdag, november 01, 2006

En toen waren er nog twee...

Waren we maandag nog met zn 4en (Papa, mama, Lucas en kraamhulp), dinsdag waren we nog maar met zn 3en (papa, mama en Lucas) en vandaag is papa weer aan het werk, dus zijn we met zn 2tjes.

Gelukkig zijn beide oma's de komende dagen stand-by als kraamhulp, boodschappendienst, uitlaatklep, hulp in huishouding, kok etcetera. Maar voorlopig redden we het prima saampjes.

Vanmorgen al een uurtje heerlijk liggen koetelen samen in het grote bed. T was voor het eerst dat meneertje wakker werd buiten de maaltijden om en liet weten dat ie wel wat aandacht wilde. Nou dat kan gebeuren hé.

Ik geniet intens van mn kleine mannetje en ook van die grote en zeker als ik zie hoe die twee steeds meer op elkaar ingespeeld raken. Gisteren hebben ze al allemaal grote-mannen-dingen besproken. Had geloof ik iets te maken met bier, pinda's en frituurhapjes. Je kan wel raden wie dat allemaal aan mag leveren dan :)

Nou ik ga mn manneke ff in de kleren hijsen, ff washandje over zn gezicht en billen en dan is het etenstijd voor onze Lucas. Eens kijken hoe hongerig hij deze keer weer is.