Abboe

dinsdag, november 07, 2006

Zwaargewicht

Vadnaag dinsdag de 7e november kwam om half elf de wijkverpleegkundige van het consultaiteburo langs. Ze heeft met Martine volgens mij over van alles en nog wat gepraat en ze benne nog lang niet uitgepraat want maandag komt ze nog een keer voor een vervolggesprek. Nu vertelde Martine wel dat de wv een kletskous was maar volgens mij heeft martine is martine gewoon een geval apart en moet dat even goed geanalyseerd worden :-p.

Lucas is opnieuw gewogen en weegt nu al 3910 gram. De vorige keer was hij 3660 gram. In 4 dagen is hij dus 250 gram aangekomen. Een normale toename is 150 gram per week. Onze uk is dus echt een veelvraat en wordt al lekker stevig. Maar het was niet iets om ons zorgen te maken, Als het goed is wordt ie maandag weer gewogen.

2 Comments:

  • Hallo familie Plukkel,

    Het ouderschap bevalt jullie wel?
    Wat een lief(en mooi)kereltje zeg!
    Het is zo leuk om jullie verhaaltjes te lezen, vooral omdat het voor jullie nog zo nieuw is. Geniet er maar van hoor, als je een 2de krijgt gaat alles als vanzelf en weet je gauw genoeg weer hoe het werkt. Dat is tenminste mijn ervaring!
    Ik wens jullie heel veel geluk en Gods zegen toe met jullie wondertje.
    Groetjes Marc & Marijke

    By Anonymous Anoniem, at wo nov 08, 03:39:00 p.m. 2006  

  • Hoi Albert en Martine,

    echt leuk om zo alles te volgen. Wij hebben afgelopen zondag erg van jullie genoten. De kleine is echt een grote schat. Veel plezier...

    Groeten Maaike

    By Anonymous Anoniem, at vr nov 10, 07:27:00 p.m. 2006  

Een reactie posten

<< Home